Saturday, 14 May 2011

PeMiKiRaN YaNG KLiSe.....(-____-t)t

salam.....
entry kali nie jom mengumpat...
ini adalah kerana saya sangat marah n sakit hati dengan pihak pengurusan....
just nak kate "APAK KO BAYA KE YURAN AKU YG MELAMBUNG TUH" ~mood smbil dengar lagu black supaya dapat tenang cikit semasa menulis....
adoooii...aku pon xtau cm ne nk meluahkan segalanya..ngan kepala otak aku dok pikir what happen to me n my family lagik...penin aku dibuat ye..
thanks la pihak pengurusan...saya memang mencipta blog ini kerana ingin mengumpat dan mengutuk anda...saya sangat bahagia buat demikian....THANKS A LOT....
tp aku ase sekarang nie mmg musim3 tok membuatkan orang sakit hati la kn...aku pon x tau la npe...
sem nie amat menguji kesabaran aku dalam semua bnde n hal..saba jek la wan yg canteekk..
hope la sangat2 pihak pengurusan dapat berfikiran seperti anda berada di tempat kami..kamo klo boleh nak jek blaja dengan tenang...xmo bnci2 pihak2 kolej..ye la..kn tempat menuntut ilmu tuh...tempat menuntut ilmu sepatut ye ialah tempat yang paling bahagia sekali...adeeessshhh...
kami nie banyak assignment luar la..sebab tu la kami memerlukan kenderaan n kedudukan di luar kolej..bukan ye kami nak sangat meronggeng tuh..xde pe pon yang kami dapat daripada meronggeng tuh pihak kolej ku sayang....
aku ase aku nak soh pihak kolej menghentikan kos yang aku amik sekarang nie coz sian lak aku ngn junior2 aku nnt..nk buat assignment lua seperti shooting, interview,events n pastu kne saman sebab balik lambat ke kolej..tu pon kadang2 klo dh lambat sangat terpaksa la tak balik kolej..bukan pe..tkot kne saman 1,pastu kami plak jenis orang yang berkemampuan untuk membayar pihak kolej banyak3 duit saman....
aku just harap pihak kolej mempertimbangkan la pe yg aku menaip nie...klo tak timbang jugak la kn..menghabiskan masa aku menaip jek kt cc nie...
serious kali nie aku datang cc hanya kerana nak update blog aku...sbb aku djh tak tahan sangat...jangan sampai aku membuat "ADUAN RAKYAT" kepada pihak2 yang berkenaan sebab kami dh penat sangat dh menanggung kali nie...
sepanjang 3 tahun aku kt cnie...nie la kali pertama aku ase terseksa sebegini walaupon pada hakikat ye setiap kali nk masuk sem baru mmg terseksa tp kali nie berdouble2lan keseksaan yang dihadapi...
SUMPAH AKU TAK SABA NAK ABES BLAJA....JIA YOU..JIA YOU...


~TETBE~
ade pihak media yang bace blog aku nie...


~TETBE LAGIK~
pihak media datang buat report tentang hal2 yang berlaku di dalam kolej...


~TETBE LAGIK SEKALI~
kolej tros menurunkan harga yuran n mengadakan peraturan baru iaitu TIADA PERATURAN YANG PERLU DIPATUHI..SUKA HATI ANDA LAH..KN ANDA YANG BAYAR....


~IMPIAN~
mane la pihak media tersebut..?? aigoooo....!! ~STRESS~

DH LA..KLO PIHAK MEDIA YANG BACE XPE LAGIK..KLO PIHAK KOLEJ YANG BACE CM NE PLAK..??? HAHAHA...ADE AKU KISAH PLAK NGN KOLEJ PIKIR PE?? SEBAB KOLEJ TAK PENAH KISAH PON PE YANG AKU PIKIR KN..SO JUST BACE JEK LA..LALALALA....



dh2 la tuh tok entry kali nie ye..penat dh aku menaip nie...lagipon aku plak kne baya byk2 kt cc nie hnya kerana nak memaki?? hahaha..apakah...??? aiigoo...~___~""


thanks for visiting....bubye alls....
SALAM.....


p/s: aku mmg sengaja buat font arial supaya sume boleh bace...^____^""

2 comments:

  1. klu ak nak pos entry ni kat FB kuis leh x..?

    ReplyDelete
  2. bodo ye komentan ery sahaja...!!

    ReplyDelete